Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Hoe het werkt

hoe het werkt website(2)

1  Maak rechtsboven (registreren) jouw account aan. Vervolgens kun je een van de 3 verschillende Beauty Business Boxen kiezen. Je hebt keuze uit de Organic box, de Anti-Age box en de Deluxe box.

2  Vul je salonprofiel in via je account. Hier kun je aangeven welke diensten je aanbiedt in je salon, welke producten je gebruikt en welke diensten je overweegt aan te bieden. Op basis hiervan passen wij de Beauty Business Box aan, zodat het perfect matcht bij jouw salon!

3  Ontvang je Beauty Business Box voor jouw salon. In deze luxe box vind je elke maand minimaal 5 salonproducten én diensten. Het is aan jou deze uitgebreid te testen! Wij horen graag wat je van de producten vindt. Als je inlogt in je account kun je per product een korte review in kunt vullen. Met elke ingevulde review ontvang je 25 beautypunten. Als je een totaal van 1500 beautypunten hebt, krijg je een box geheel gratis! Maar dat is niet alles, want op het einde van elke korte review vindt je de inkoopprijs van het betreffende product, mocht je geïnteresseerd zijn om het merk op te nemen in je assortiment.