Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

FAQ

Waarom de Beauty Business Box?

Voor een vast bedrag per maand ontvang je een volle box met salonproducten met altijd een hogere waarde. Beauty professionals worden op deze manier elke maand op de hoogte gehouden van de laatste trends op het gebied van beauty. De bedoeling is dat je bekend raakt met onbekende merken en gevestigde merken uit kunt proberen die je nog niet hebt opgenomen in je salon. Je kunt deze producten en diensten zelf uitgebreid testen voor professioneel gebruik. Wil jij nieuwe merken uitproberen voor in je salon, dan ben je bij de Beauty Business Box aan het goede adres!

Wat kan ik verwachten van de Beauty Business Box?

De Beauty Business Box wordt elke maand zorgvuldig samengesteld met mooie producten van salonmerken, speciaal afgestemd op jouw salonprofiel. Het is altijd een mix van zowel producten als diensten, voor professioneel gebruik. De box kan zowel full-size als samples bevatten. Wij proberen iedere maand je te verrassen met nieuwe merken waarmee je nog niet in aanraking bent gekomen.

Wat is de inhoud van de Beauty Business Box?

De Beauty Business Box is een verrassingsbox, dus welke producten er iedere maand inzitten blijft iedere maand geheim. Wel kun je op deze website de producten bewonderen van voorgaande edities. Er zitten iedere maand minimaal 5 producten en vouchers in.

Sluit de inhoud van de Beauty Business Box aan bij mijn salon?

Jazeker, de Beauty Business Box is gesegmenteerd. Het is belangrijk om in je account je salonprofiel zo goed mogelijk in te vullen, dan passen wij hierop de box aan. Zo voorkomen we dat je merken en/of producten ontvangt waar je al gebruik van maakt in je salon en producten ontvangt die niet van toepassing zijn in jouw salon!

Waar kan ik de producten beoordelen?

Als je inlogt op je account, kun op de merkenpagina per merk je review achterlaten. Klik op het gewenste merk, scroll naar beneden en klik op BeautyReview. Hier wordt je doorverwezen naar de corresponderende enquête. Wanneer u deze volledig invult ontvangt u hiervoor 25 Beautypoints.

Wat zijn Beautypoints?

Met elke volledig ingevulde Beautyreview ontvangt u 25 beautypoints. Deze kunt u sparen, want bij een totaal van 1500 Beautypoints ontvangt een Beauty Business Box geheel gratis! Daarnaast zullen er acties worden aangekondigd omtrent Beautypoints.

Welke abonnementen zijn er?

Er bestaan 4 verschillende abonnementen. Een maandelijkse (doorlopend, ieder moment opzegbaar) één voor 3 maanden, 6 maanden, en 12 maanden. Op het jaarabonnement van 12 maanden bespaar je €10,- t.o.v. de andere abonnementen.

Zit ik vast aan het maandabonnement?

Nee, je kunt je abonnement opzeggen op elk mogelijk moment. Het 3-,6- en 12-maanden abonnement betaal je vooraf en loopt respectievelijk na 3, 6 en 12 maanden af zonder opzegging.

Betaal ik nog verzendkosten?

Nee, de verzendkosten zitten inbegrepen in de prijs van €19,95 (ex.)

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Je kunt betalen via iDEAL, PayPal, Overschrijving en Automatische Incasso.

Wanneer kan ik abonnee worden?

Je kunt abonnee worden op elk gewenst moment.

Wanneer wordt de Beauty Business Box verstuurd?

De Beauty Business Box wordt aan het einde van iedere maand verstuurd. De precieze datum verschilt per maand. De box van die maand valt na het versturen, nog ca. 1 week te bestellen.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Rechtsboven kun je inloggen op je account en kun je al je gegevens wijzigen.

Ik heb onlangs extra behandelingen toegevoegd aan mijn aanbod van mijn salon, kan ik mijn salonprofiel hierop aanpassen?

Jazeker, wanneer je inlogt op je account kun je je salonprofiel ten alle tijden nog aanpassen.

Ik wil een product uit de box opnemen in mijn assortiment, waar kan ik de inkoopprijs vinden?

Wanneer je een product hebt ontvangen in je Beauty Business Box, kun je via je account reviews achterlaten per product. Dit betreft een korte vragenlijst van maximaal 10 kort vragen. Als je deze volledig invult, vind je op de laatste pagina van de vragenlijst de benodigde informatie.

Ik wil een verkooppunt worden van een merk uit de box, waar kan ik de informatie vinden?

Je kunt via ons contact opnemen met het betreffende merk. Stuur ons een e-mail naar info@beautybusinessbox.nl en wij helpen je verder.